Tota la informació de la secció Apunts de melòman del programa En Construcció 3, a Ràdio Taradell al 106.7 FM

dissabte, 22 de maig del 2010

- THE CABRIOLETS -


The Cabriolets

Pop-Rock

L'atzar és el principal responsable que els components de The Cabriolets acabessin junts, cadascun aterrant des del seu propi univers.

Bimba Bosé, una model internacional i neboda de Miguel Bosé

Diego Postigo, productor audiovisual i

David Unison, músic inclasificable

tots ells reunits per a donar vida a un grup que va néixer en el 2006 a Madrid, i que des de llavors ha buscat una identitat que finalment pren forma amb el seu àlbum de debut Demo.

Un àlbum de música urbana que te cançons, tant en castellà com en anglès, d'estils, del R&B(Rhythm and Blues) al pop, del rock al soul, amb la producció d'Andrés Levin (Diana Ross, Tina Turner, D´Angelo, entre altres).  que va tenir col·laboracions de músics com: John Medeski i Ray Angry (teclats), Marc Ribot (guitarra), Stephen Barber (piano), Roy Hargrove (trompeta) i David Petxina de pelegrí (percussió).

Després d'acabar la gira de presentació, David Unison (bateria), decideix dedicar-se a projectes personals extra musicals i deixa el grup i fitxen  com  a bateria Pablo Serrano.

Demo (2008)

14/10/2008
1.Ríndete
2.Hysterical
3.Quiero satisfacción
4.About Love
 

5.Poco a poco
6.Cadaver exquisito
7.Dead & ALive
8.Holding
9.Taxi
10.The Law Of Withdrawal



Close





25/05/2010

·        Diamonds
·        Shining

Close és el títol del segon llarga durada de The Cabriolets. Un àlbum gravat amb la següent alineació:

Bimba Bosé (Veu),

Diego Postigo (Baix),

Manuel Cabezalí (Guitarra) i

Pablo Serrano(Bateria), després de la sortida de David Unison del projecte.

Els quatre junts donen impuls al nou repertori que prové d'una forma espontània de composició, no premeditada, que busca la immediatesa i la força del directe. El disc s'ha creat pràcticament en la seva totalitat en el local d'assaig, pensant en el directe i amb un clar esperit rocker.

Gravat pràcticament en primeres preses, compost gairebé en la seva totalitat per:  bateria, baix, guitarra i veu, i amb la col·laboració d'instrumentació extra (piano, acordió, flauta i veus) a càrrec de Charlie Bautista.

Diamonds com primer single, va ser un dels primers temes que es van crear i un dels més visuals. Compost per Bimba arran d'un poema de David Delfin, la cançó és una metàfora entre l'amor i els diamants en la qual es contradiu la famosa frase: "Un diamant és per a sempre". Amb un videoclip que ha estat dirigit pel fotògraf Alberto Van Stokkum que va contactar amb The Cabriolets a través de Myspace per realitzar les fotos de promoció del disc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada