Tota la informació de la secció Apunts de melòman del programa En Construcció 3, a Ràdio Taradell al 106.7 FM

dissabte, 12 de juny del 2010

- BETH -


Elisabeth Rodergas Cols (Beth) va néixer a Súria, a Barcelona, el 23 de desembre de 1981.

Ha viscut sempre a Súria (Barcelona), però als 19 anys es va independitzar i ara comparteix pis amb una cosina seva a Barcelona. Quan va fer Selectivitat va marxar A Anglaterra un any i mig i, a la volta, es va matricular en l'escola Coco Comín, on ha estudiat Comèdia Musical.

El rock, el soul, el reagge i el folk són els seus gèneres favorits, però Beth canta de tot.

Va Decidir presentar-se al casting  d’OT l’any 203 perquè li agradaven molt les activitats dels concursants en l'Acadèmia.

Va viure les proves amb tensió, però també amb molta alegria. I amb tot això va aconseguir passar el casting i entrar en la segona edició de OT.

Dintre de l'acadèmia va ser favorita durant tota la temporada del programa i va aconseguir arribar a la final al costat de Manuel Carrasco i Ainhoa. Per a anar a Eurovisió Beth contava amb tres cançons: La vida sin ti, Dime y Cerrando Heridas. AL final el públic va decidir que la cançó que tenia que representar a Espanya a Eurovisió era Dime, amb el vídeo d’aquesta gravat en els carrers de Barcelona la seva ciutat natal. I així es va presentar al festival a Riga (Letonia) per  defensar Dime per Espanya. I després d'una gran actuació va aconseguir quedar en vuitena posició.

Després de l'acadèmia i d'Eurovisió Beth prepara el seu primer disc “Otra Realidad” amb el qual aconsegueix vendre més de 200.000 còpies. Un disc format per 13 cançons mes un bonus amb la cançó Dime.





El seu segon disc va ser un bàsic de beth en el Palau de la Música Catalana. On canta les seves cançons preferides.

A l'octubre de 2006 llança un segon àlbum “My own way home” amb la discografica Warner Music Group editat en la seva totalitat en anglès en una estada a Londres, del que van aparèixer dos singles “Rain on em” i “All these things” aconseguint arribar  el núm. 57 de vendes a Espanya.


Segueix-me el fil

18/05/2010

Segueix-me el Fil és el títol de l'àlbum en català de Beth. Amb cançons fetes por ella mateixa i amb la col•laboració de Marc Parrot.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada